BALASKAS KREDIET Financieel bedrijf

Wij zijn een vertrouwd bedrijf
met 25+ jaar ervaring

Vaste debetrentevoet van 3,00%. De kosten van een optionele verzekering voor een lener bedragen € 11,20 per maand, op te tellen bij het maandbedrag; d.w.z. een effectief jaarlijks verzekeringspercentage van 3,73% voor overlijdens-, arbeidsongeschiktheids- en arbeidsongeschiktheidsgaranties en een totaal verschuldigd bedrag onder de verzekering over de totale looptijd van de lening De persoonlijke leningsimulator maakt het mogelijk om eenvoudig en vrijblijvend een oplossing aan te bieden die is aangepast aan uw projecten van 2000 tot 1.000.000 €. U hoeft alleen het bedrag in te voeren dat u nodig heeft, evenals de looptijd en de maandelijkse betaling van uw lening. Na het invullen van het formulier krijgt u in principe direct een reactie. Snel en gratis, de persoonlijke leningsimulatie biedt u alle oplossingen voor uw projecten, wat ze ook mogen zijn. Bedrag, maandbedragen, leentermijn, datum opname: alles staat vooraf vast. U profiteert dus van een lening om al uw projecten uit te voeren zonder bewijs van gebruik.

Beleven
%
Efficiëntie
%
Excellentie
%

Onze diensten

Onze Diensten of Diensten.

U hoeft niet te reizen, een afspraak te maken, alles gebeurt vanuit uw luie stoel.
Weg met tijdgebrek! Online een lening afsluiten kan 24 uur per dag, 7 dagen per week, overal vandaan. Afhankelijk van uw behoeften voert u direct op de site een kredietsimulatie uit. Het geleende bedrag, de terugbetalingsvoorwaarden, de kredietkosten... alles lijkt je duidelijker. In slechts een paar klikken.

Onderhandse lening

Uw bank weigert u een persoonlijke lening te verstrekken, of legt u op een rente die u onbetaalbaar vindt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres..

Vastgoedlening

Een vastgoedproject?, een eerste aankoop? BALASKAS KREDIET ondersteunt u bij deze levensfase en onderhandelt voor u over de beste voorwaarden voor uw hypotheek.

Studie lening

Je zoekt naar oplossingen om ambities te realiseren scholen en universiteiten van uw kinderen? Financier hun studie met ons op maat gemaakte aanbod van studieleningen.

Investeringsplanning

Wij stellen onze expertise tot uw dienst. Samen bepalen we uw beleggersprofiel zodat uw belegging matcht uw situatie en uw gevoelens. Zodra uw profiel is opgesteld, kunt u snel en eenvoudig beleggen.

Lening

Wij verstrekken zakelijke leningen aan ondernemers die willen een bedrijf openen of schulden betalen tussen bedrijven € 2.000 en € 100.000. De terugbetalingsperiode van de lening wordt geïdentificeerd door beide partijen (leners en begunstigden) op het leningscontract vóór de overdracht van fondsen

Besparing

Wil je geld besparen zonder erover na te denken? Kies dan voor BALASKAS KREDIET Épargne, een gereglementeerde spaarrekening met onbeperkte looptijd. Dankzij deze online spaarrekening, u profiteert van het gemak van een automatische doorlopende opdracht.

Waarom u voor ons moet kiezen?

Meer dan 25 jaar ervaring

We hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van microfinanciering. En we werken samen met 96 banken.

100% vertrouwd bedrijf

Onze klanten die financiële diensten bij ons hebben aangevraagd, zijn allemaal tevreden.

Krediet, sneller

Ontvang uw tegoed in minder dan 24 uur. Wij volg je door de formaliteiten tot het verkrijgen ervan.

Financieel management

Wij ondersteunen u bij uw kredietaanvraag om u te helpen een goede keuze te maken.

Snel een lening krijgen met BALASKAS KREDIET